Fiecare eveniment important necesita pregatiri, incepand cu locatia si terminand cu cele mai mici detalii. Este cu atat mai greu cu cat depinzi de locati aleasa. Daca vrei sa faci totul pe cont propriu si vrei sa iasa impecabil vei ajunge sa cumperi o gramada de produse care nu vor avea decat o singura utilizare, cea de la eveniment.

Contractarea unor firme pentru organizarea de evenimente vine deseori cu scepticismul de a lasa totul in mana altora. Sunt mii de dileme si preocupari insa grija ta nu ar trebui sa existe inca de la bun inceput, cel putin nu in cazul unei firme care se ocupa cu inchiriere de mobilier de evenimente. Si ce anume ai avea nevoie pentru un eveniment? In primul rand este vorba de inchirierea de scaune si mese. Sunt elementele cele mai importante si indiferent de ce tip si design, le vei gasi intr-o gama extinsa la noi.

Gazduiesti o petrecere in gradina, la piscina? Ai o conferinta? Indiferent de tipul de eveniment vei gasi o gama larga de produse. Mese dreptunghiulare sau rotunde, de diferite dimensiuni in functie de numarul de persoane dorit, simple sau chiar si seturile de berarie le regasesti in oferta noastra. Pe masura sunt si scaunele care vin sa completeze seturile, de la alb la auriu sau argintiu, moderne sau clasice, office style sau cele de bar. Canapele sau mobilier obisnuit ceea ce se potriveste mai bine se regaseste in oferta noastra.

Planuiesti totul incepand cu locatia? Un eveniment care necesita un cort instalat isi gaseste raspunsul tot aici. Intr-o forma de stea, deosebita prin stil si impresionanta de la bun inceput oferta se va completa mai apoi cu partea de inchiriere pentru mobilier si toate accesoriile necesare care fac dintr-o astfel de locatie una dotata – bucatarie, sonorizare, instalatii complete in functie de evenimentul care se desfasoara in acel spatiu.

Scrie-ne comentariul tau

Emailul tau nu va fi facut public.