Sezonul cald aduce posibilitatea de a organiza petreceri, evenimente in aer liber. Este spectaculos si impresionant si pentru gazda si pentru invitati. Insa ca o masura de precautie si pentru a defini totul intr-un stil modern un cort ar fi mai indicat. Desigur ca a inchiria este o varianta optima.

Insa nu ai dori sa fii constrans de situatie si sa trebuiasca sa inchiriezi un cort mult prea mare. Astfel ca in functie de dimensiunile dorite gama de produse este una extinsa. In ideea ca evenimentul de orice tip ar fi vine cu o semnificatie in viata fiecaruia si va fi unic la fel si corturile gata sa fie inchiriate vin cu alte forme decat cele obisnuite. O prima varianta se refera la cortul stea, rotund cu 14 m ca si diametru. Cortul cu forma stelara poate avea si diametrul mai mare insa cu o arie de acoperire de aproximativ 30 de metri.Lasand lateralele un unghi deschis astfel de corturi se pot folosi mai cu seama ca si protectie pentru soare.

Varianta XL in lista de corturi de inchiriat are de asemenea forma stelara impresionanta la prima vedere. Dimensiunile pentru categoria aceasta variaza de la diametrul de 18 metri la cel de 25. Modelul in sine este cel care face din eveniment unul remarcabil in primul rand, cu o instalare eleganta, la fel ca si modelul de cort de cea mai mare dimensiune.

Tinand cont ca atunci cand se alege varianta de eveniment la cort trebuie sa se tina cont de tot ceea ce implica o astfel de organizare. Desi mai complicata pentru ca se realizeaza totul de la zero, se creeza spatiul, locatia dorita pe langa cortul in sine se necesita accesorii si mobilier. Indiferent de ce anume din aceasta categorie se necesita ofertele sunt complete pentru ca de la inceput la sfarsit totul sa fie facil si sa tina doar de decizii de estetica.

Scrie-ne comentariul tau

Emailul tau nu va fi facut public.