Eveniment de lansare Valea Muta!

HBO a prezentat in premiera pe 23 octombrie, incepand cu ora 20:00 prima miniserie HBO Europe realizata in Romania. Este vorba de thriller-ul „Valea Muta” in regia lui Marian Crisan. O adaptare dupa un format norvegian, „Øyevitne” (Eyewitness), are actiunea in zona Brasovului, personajele principale fiind martorii unei crime multiple. Teama expunerii relatiei lor, motivul pentru care … Citeste mai mult Eveniment de lansare Valea Muta!

Cum sa aranjam masa cand avem de organizat un eveniment important?

Organizarea unor evenimente corporate sau private, unor petreceri cu diferite ocazii este destul de dificila daca nu ai la indemana tot ce iti trebuie. Mai jos va vom descrie exact regulile de aranjare a meselor la care vor sta invitatii, precum si nevoia de utilizare de produse (tacamuri, vesela, pahare) conforma cu utilitatea lor. Operatiunea … Citeste mai mult Cum sa aranjam masa cand avem de organizat un eveniment important?

La multi ani 2014

Trecerea in noul an ne-a gasit ca de obicei la munca. Am pus si noi o mana de ajutor la un eveniment de anvergura prin inchirierea unor canapele lounge, masute de cafea aferente si inchiriere mese cocktail. Un  eveniment tip club de peste 500 de persoane. La multi ani 2014!

Noutati – scaune Louis Ghost disponibile spre inchiriere

Printre noutatile anului se gaseste si disponibilitatea unui nou model de scaune pentru inchiriat. Scaunele Louis Ghost disponibile sunt din policarbonat, transparente, in stilul Ludovic al XVI-lea. Produs de firma Kartell, scaunul „Louis Ghost” este unul din cele mai celebre creatii ale designerului Phillippe Starck, un mix intre mobilierul clasic produs din materiale ultramoderne. Cu … Citeste mai mult Noutati – scaune Louis Ghost disponibile spre inchiriere