Un eveniment special din viata ta are nevoie de un cadru special. Clientii nostri au ales sa transforme o banala petrecere de botez intr-un garden party exceptional si nu oriunde, la Sinaia, pentru a se bucura aerul curat si de privelistea minunata oferita de muntii Bucegi.

Totusi, de cele mai multe ori, un cadru natural are nevoie de mici modificari pentru a deveni decorul perfect pentru o petrecere. In primul rand, cand esti in mijlocul naturii e complicat sa te desfasori direct pe pajiste, iar o podea adecvata, montata pe loc, este alegerea ideala. Si ai toate sansele ca pantofii tai sa ramana impecabili pana la final.

Apoi, mai ai nevoie de cateva pavilioane amplasate in locuri potrivite care sa adaposteasca mesele pentru invitati, elegantele scaune Chiavari, precum si alte accesorii destinate unei petrecerei cu stil.

Iar pentru ca eleganta sa fie desavarsita pot fi adaugate in decor cateva mese de cocktail cu huse strech albe si cateva canapele lounge pe care sa te asezi ca sa savurezi un pahar de sampanie si sa asculti muzica.

Scrie-ne comentariul tau

Emailul tau nu va fi facut public.