Succesul unui eveniment constă într-o prezentare perfectă. Dar atunci când prezentarea are loc în alte locaţii decât cele obişnuite (birou, showroom, sala conferinta etc.) intervin trei factori importanţi: mobilitatea, transportabilitatea şi prezenţa temporară. Aici intervenim noi cu o varietate de servicii şi produse, de la cele mai simple scaune şi mese până la logistică completă pentru evenimente şi expoziţii. Vă putem ajuta cu un simplu sfat sau vă putem organiza evenimenul indiferent de mărimea lui.

În ultimii ani am livrat mobilier pentru evenimente sau expoziţii către orice tip de organizaţie, de la cele mai noi start-up-uri care participau pentru prima oară la o expoziţie, până la cele mai cunoscute corporaţii din lume. Dovada stau partenerii care ne-au ales in organizarea diferitelor evenimente.

Compania noastră, în forma ei actuală – servicii de închiriere de mobilier pentru evenimente şi expoziţii, precum şi logistica completă, a fost o continuitate naturală a unei agenţii de evenimente care se lovea de lipsa de servicii din domeniu închirierii de mobilier. Am pornit la drum în 2010 cu o viziune profesionistă a serviciilor oferite şi am reuşit în scurt timp să ne plasăm printre lideri, doar cu un singur ţel. Numărul 1 prin investiţii continue încât să le oferim clienţilor noştri o arie cât mai largă de produse şi servicii care să le facă viaţa mai uşoară.
Cu ajutorul unor depozite moderne plasate strategic, unul in Bucuresti (Centura Bucuresti, între A2 şi A3) putem livra mobilier rapid către orice locaţie din capitala sau din ţară, iar unul in Constanta pregatit pentru litoral si sezonul estival. De altfel, depozitul nostru din Constanta preia toate sarcinile de constructie si implementare a diverselor produse care ni se cer pentru evenimente.

In ultimii doi ani am investit masiv in spatiile de depozitare, mobilier, accesorii si capacitati de productie, asa ca suntem destul de seriosi cand vine vorba de zona de business pe care activam. Avem un plan ambitios de crestere pentru anii urmatori, lucru care va fi sustinut de investitii continue in extinderea plajei de produse, marketing, design si productie.