Mese cocktail Vogue

350.00lei

Inchiriere masa cocktail Vogue Premium pentru evenimente exclusiviste.

Mesele de cocktail Vogue Premium, disponibile doar pe varianta auriu au blat de sticla cu un diametru de 60cm. Mesele de cocktail Vogue Premium sunt produse din categoria meselor de lux. Se folosesc in general la evenimente festive fiind o masa care aduce un surplus de eleganta oricarui eveniment. Fiind o masa foarte eleganta, va atrage cu siguranta toate privirile. Aceste mese se utilizeaza doar la interior, nu sunt mese de exterior. Inchirierea de mese de cocktail Vogue Premium pentru evenimente va aduce un surplus de rafinament si stralucire evenimentului dumneavoastra. Varianta inchirierii de scaune care poate fi folosita pentru acest model de mese de cocktail sunt scaunele de bar albe Eiffel, sau scaunele de bar negre Eiffel, existand de asemenea si posibilitatea altor culori.

  • Dimensiuni masa:
  • Diametru masa: 65cm.
  • Inaltime masa: 110cm.
  • Capacitate: 3-4 persoane.
  • Mesele NU prezinta nici un grad de uzura. Ele fac parte din categoria Premium.
  • Costul nu include transportul care se calculeaza in functie de volumul de produse si servicii achizitionate.
  • Pentru livrari in afara Bucurestiului, costul de transport se calculeaza in functie de distanta si volum de marfa necesar;
  • Livrarea se face in principiu cu o zi inainte de evenimente si se ridica a doua zi dupa eveniment, daca nu exista cerinte speciale, in functie de eveniment.

Din categoria meselor de cocktail avem disponibile si inchiriere mese de cocktail mai mici D60 pentru 2-3 persoane, inchiriere masa cocktail cu blat de sticla, inchiriere mese cocktail led si mese cocktail D85, precum si o multitudine de scaune de bar, cu care se pot accesoriza mesele de cocktail.

Inchiriere masa cocktail Vogue Premium pentru evenimente exclusiviste la Eventus Mobili! Cea mai diversificata oferta de mobilier si logistica completa pentru evenimente de la Eventus Mobili.

Idei modele mese cocktail.