Stii ca fiecare data cand ai de organizat un eveniment ai nevoie de servicii de calitate dar si diverse. Incepi prin alegerea locatiei si continui cu toate detaliie caci nu numai in ansamblu te pregatesti pentru o imagine admirabila ci si in cele mai mici aspecte. Cu tot ceea ce ai avea nevoie in domeniul de accesorii si mobilier nu uita sa cauti profesionistul. Eventus Mobili este raspunsul tau!

Cu ce te putem ajuta? De fapt ar fi mai indicat ca tu sa ne spui ce tip de eveniment vei organiza pentru ca noi sa iti spunem ce anume ai nevoie si de la a indruma pana la partea concreta de a pune la dispozitie mobilierul. Cu o experienta in spate de ani profesionalismul reiese de la sine.

In primul rand, oferim posibilitatea de a extinde ideile dumneavoastra pentru a nu va limita la un eveniment de interior, clasicul restaurant. Efectul de a impresiona si de a trai clipe de neuitata este sigur. Astfel ca dispunem de corturi de diferite dimensiuni si mai mult decat atat de cele cu o forma mai putin clasica, forma stelara, moderna. Si pe langa faptul ca tocmai ti-ai gasit alternativa de locatie venim cu toate aparaturile necesare. Ai nevoie de o bucatarie, de aparate frigorifice, de sunet si ambient. Practic un intreg eveniment mobil, totul transpus in mijlocul naturii.

In al doilea rand, urmand cursul evenimentului la cort insa nu numai vei avea nevoie de mobilier. Mese si scaune de inchiriat reprezinta o parte esentiala. Si cand nu este vorba de ideea de a pastra acelasi stil ca unitate pentru intregul evenimentul este dificultatea de a gasi numarul exact de mese si scaune pe acelasi tip. Si ca un plus ajutorul nostru este si in ceea ce priveste transportul, preturile atractive si nu in ultimul rand discounturi pentru tot cee ce se stabileste din timp.

Scrie-ne comentariul tau

Emailul tau nu va fi facut public.