Corturi evenimente de mici dimensiuni

34.00lei

Categorie:

Inchiriere corturi evenimente cu deschidere de 10m si lungimi modulare din 5 in 5m.

Locatia este cheia cand inchiriezi un cort!

Care ar fi motivele pentru care vrei sa inchiriezi un cort pentru evenimente? Pai in primul rand, serviciul de inchiriere corturi pentru evenimente iti permite sa faci un eveniment intr-un spatiu a carui destinatie este cu totul alta. Corturile disponibile sunt pe diferite marimi, deci creativitatea ta nu are limite!

Un cort obisnuit pentru evenimente se transforma foarte usor intr-o somptuoasa sala de evenimente. Doar trebuie sa adaugi niste drapaje, candelabre de cristal, sau candelabre din fier forjat. Poti adauga, in functie de preferinte, lumini arhitecturale sau un ring de dans. Practic, dupa cum am mai spus, creativitatea nu are limite. Exista nenumarate posibilitati de a-ti personaliza cortul petru evenimente.

Inchirierea corturilor pentru evenimente nu se face doar pentru nunti. Serviciul de inchiriere corturi pentru evenimente se preteaza si pentru lansari de produs, evenimente corporate, baluri de caritate, sau petreceri de firma. Pentru a transforma un cort de evenimente intr-o locatie de vis ai nevoie doar de imaginatie!

Inchirierea unui cort transparent si integrarea cu natura!

Si in plus de asta, corturile pot fi dotate si cu tavane transparente sau pereti transparenti. Astfel, Mama Natura va fi invitata la evenimentul tau, dar totusi, ferit de intemperii. Poti cina sub stele, sau sa te bucuri de priveliste, cu cel mai inalt nivel de confort. Indiferent de perioada din an in care alegi sa tii evenimentul sub un cort transparent, Mama Natura va creea un show unic. Toti invitatii vor fi in egala masura entuziasmati, cat si surprinsi!

Servicii integrate de inchiriere corturi si accesorii evenimente!

Ca si furnizor de servicii de inchiriere mobilier si logistica pentru evenimente, iti putem oferi un serviciu integrat, disponibil 24h/zi, 365 zile/an. Muncim mult pentru a ne asigura ca noi, Eventus Mobili, suntem furnizorul tau integrat de servicii de inchiriere corturi si acesorii pentru evenimente. Si daca cumva ai putina lipsa de inspiratie, stai fara grija, inchiriem noi destula!

Disponibil cu o varietate de modele de podea, podea tip deck alb, podea tego/osb, podea mochetata.

Modelul serviciului de inchiriere corturi de mici dimensiuni poate fi vizualizat in acest filmulet.