Pentru fiecare eveniment din viata ta preocuparea eset una intensa de la alegerea locatiei si pana la cele mai mici detalii. Se necesita o complexitate in alegeri insa in prima faza te vei opri la categoria de mobilier. Si cum vei alege tipul de mobilier necesar?

In primul rand tipul de mobilier se va alege cu tinta directa catre tipul de eveniment pe care il organizezi. Daca va fi un party in aer liber, in gradina de exemplu, mobilierul nu va fi acelasi pe care il alegi daca vei organiza un cocktail party. Si pentru ca gama noastra de oferte este una larga ceea ce ai nevoie se va regasi in lista noastra.

Pentru a tine cont de spatiu, pentru a exploata la maxim spatiul de care dispui mesele si scaunele de tip cocktail party sunt cele mai indicate. Inalte si de un intens negru acestea vor fi minimaliste insa de efect. Insa intr-un contrast total cele albe sunt si ele disponibile. Aproape de aceasta categorie exista scaunele de tip bar, de asemenea inalte si confortabile, de un stil modern.

Pentru cei care doresc un eveniment in aer liber, in gradina, mobilerul special pentru gradina este disponibil. De o nuanta pamantie calda, confortabile, tapitate, un set compus din fotolii, o canapea si o masa. Insa pentru evenimente atat in interior cat si pentru exterior mobilierul clasic este cel mai usor de ales. De obicei se va opta pentru integrarea lor in decor astfel ca fetele de diferite culori vor fi pasul doi de ales insa acesta nu este un motiv de a crede ca atat mesele cat si scaunele nu sunt aspectuoase. La ceasta categorie vei gasi mese si scaune de diferte culori, care sa se potriveasca unei conferinte sau unei nunti, captusite, confortabile.

Fiecare detaliu in organizarea evenimentului va fi un alt aspect de care sa tii cont pentru ca alegerea mobilierului sa fie una conforma ca si tematica.

Scrie-ne comentariul tau

Emailul tau nu va fi facut public.