Micile detalii fac o mare diferenta si pana nu te confrunti cu o astfel de situatie nu poti sa o intelegi cu adevarat. Atunci cand organizezi un eveniment totul de la locatie si pana la ultimul detaliu va conta. Cum te vei putea descurca, cum vei putea improviza cand nu dispui de tacamuri sau nu de numarul necesar conform numarului de invitati?

Pentru tot ceea ce un eveniment de planificat va insemna Eventus Mobili vine cu ofertele necesare. Daca locatia dorita inseamna sa instalezi totul de la zero pentru noi o astfel de situatie nu inseamna o dificultate. Si cand accesoriile vor conta in egala masura cu fiecare piesa de mobilier necesara gama noastra de proudse te scuteste de plati inutile, de investitii mari, de rugaminti catre prieteni si cunostinte. Pentru ca in imaginea de ansamblu va conta ca fiecare element sa-si arate apartenenta de aceeasi tema, de acelasi set, pentru ca trebuie sa faci o impresie buna si sa fii recunoscut ca o gazda perfecta in numele acestui cumul de factori care aduc nevoia iti punem la dispizitie tot ceea ce trebuie.

O prima categorie este cea de pahare, optiunile ce vizeaza seturile fiind pentru pahare de apa, cele mai uzuale sau cele de vin, categorie aparte pentru vin rosu si alb. Tacamurile sunt si ele nelipsite, urmate de dozatoarele de bere, masina de gheata si nu in ultimul rand de vitrina frigorifica. Indiferent de sezon, de tema evenimentului trebuie sa fii pregatit pentru orice si sa servesti totul proaspat, bauturi reci si totul sa fie la un inalt nivel de satisfactie atat pentru gazda cat si pentru invitati.

Insa categoria de accesorii nu se incheie aici. Poate vei organiza o petrecere care va avea un spatiu exterior disponibul de asemenea astfel ca mobila de gradina, scaune si mese mici, confortbile si perfecte pentru orice ocazie este o alta parte de interes. Mobilierul Ratan incheie lista de accesorii pentru evenimentul dumneavoastra.

Scrie-ne comentariul tau

Emailul tau nu va fi facut public.